Mustapha i Aumedes guanyen en els 10 km

30-11-2015
Actualitzat: 30-11-2015 9:55
  • Mustapha i Aumedes guanyen en els 10 km

El marroquí Elkhouaali Mustapha i l'atleta del Xafatolls de Mollerussa Noemí Aumedes van ser els guanyadors de la carrera de 10 quilòmetres de la Sansi Lleida, distància que s'incorporava per primera vegada a la prova organitzada pel Club Atletisme La Sansi i el club Atletisme Almacelles, amb la col·laboració de l'ajuntament i la Diputació de Lleida. Per la seua part, el letó Edgars Sumskis i Lorena Cubillas es van proclamar campions de la Sansi Lleida 5 k.

La cursa de 10 quilòmetres, amb sortida i arribada a la Llotja, va ser dominada clarament pel marroquí de la UA LleidaElkhouaali Mustapha que va parar el crono en 35'12'', 29 segons abans que Marc Aranda (AA Xafatolls de Mollerussa) i gairebé un minut davant de Jorge Salas (Zona Sport). Quart i ja bastant lluny del podi va quedar Steven Sharp (Last Zankada) amb un temps de 37'09''.

En categoria femenina, la més ràpida va ser Noemí Aumedes, del Xafatolls de Mollerussa, que va fer un temps de 39'43''. En segona posició va arribar Luz Moreno (Corre & Vola) amb 40'56'', i la tercera classificada va ser Anais Gomar, amb 42'26''. En la carrera de 5 quilòmetres el campió va ser el corredor de La Sansi Edgar Susmikis, que va completar el recorregut amb un magnífic temps de 15'18''. Marc Castan, del Club Atlètic Igualada, va ser segon amb 16'05'' i Sergi Nunes, del Runners Balaguer, va completar el podi amb 17'01''. La corredora de l'Avinent Manresa Lorena Cubillas va ser la millor entre les fèmines, parant el crono en 19'46''. Elena Rábade, del Trevol Lleida, va arribar a la meta amb un temps de 21'02'' i Estefanía Ruiz va fer el mateix en 21'48''. A més d'aquestes proves, es van disputar també diferents carreres infantils i una amb la participació de Special Olympics.

victòria clara

El marroquí Mustapha va arribar a la meta gairebé mig minut abans que el segon classificat