#Nadal2019: Agramunt viu el Nadal avançat

REDACCIÓ
Publicat: 
09-12-2019
Actualitzat: 09-12-2019 11:03
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • #Nadal2019: Agramunt viu el Nadal avançat
  • #Nadal2019: Agramunt viu el Nadal avançat

El centre històric d’Agramunt es va omplir ahir de visitants, malgrat la intensa boira, per al Mercat de Nadal, que va reunir mig centenar de parades de productes alimentaris de proximitat, regals artesans i ornamentació nadalenca, entre d’altres.

El públic també va poder disfrutar de nombroses activitats paral·leles entre les quals s’ha de destacar la tradicional mostra d’animals de pessebre. Al matí va amenitzar el mercat l’actuació dels Tabalers l’Espetec i l’estrena d’un espectacle infantil de la companyia Grimpallunes que es va portar a terme amb èxit a la plaça de l’Església.

A la tarda va tenir lloc el tradicional recital de nadales a càrrec dels alumnes de les escoles d’Agramunt acompanyats amb els alumnes de música de l’Escola Municipal de Música. El Mercat de Nadal va estrenar un enorme arbre de Nadal de llums led que s’ha instal·lat al mig de la plaça de l’Església i que pretén ser un nou atractiu per a les festes. Es tracta d’una proposta conjunta entre l’ajuntament i els comerços locals. 

Etiquetes: 
Comparteix

També t'interessarà