Neix el Club Voleibol Balaguer

REDACCIÓ
15-07-2020
  • Neix el Club Voleibol Balaguer
  • Neix el Club Voleibol Balaguer

La capital de la Noguera comptarà la temporada que ve amb el nou Club Voleibol Balaguer. Es tracta d’un projecte esportiu i social femení, que pretén que totes les nenes i noies i les seves famílies de Balaguer i comarca puguin gaudir i créixer esportivament i personalment.

La voluntat del club és potenciar la confiança i la personalitat de totes les jugadores. Avui, s’ha realitzat la presentació oficial del Club Voleibol Balaguer, en la qual han assistit el paer en Cap, Jordi Ignasi Vidal, la paera de l’àrea d’Esports de la Paeria de Balaguer, Gemma Vilarasau, el tècnic d’Esports, Albert Marvà i els membres de la presidència del club, Clara Adsuar i Francesc Piqué. Els representants han explicat que l’entitat, recentment creada, està oberta a totes les noies nascudes abans del 2014 que estiguin interessades a jugar a voleibol, també han fet una crida i animen a les noies a inscriure-s'hi per aprendre, jugar, competir i viure experiències juntes. Totes les interessades poden enviar un missatge al correu: clubvoleibolbalaguer@gmail.com

Els entrenaments seran en horari no lectiu a partir del setembre, en diferents franges horàries al pavelló Inpacsa. Inicialment es jugaran partits amistosos i de competició contra equips de la província de Lleida i, a mesura que es vagi aprenent, es podrà competir per la resta de Catalunya. Actualment, ja són 25 les esportistes interessades que s’han posat en contacte amb el club. A partir dels correus que es rebin, s’organitzaran els equips i els horaris d’entrenament. Serà llavors quan s’obriran les inscripcions formals.

Des del Club Voleibol Balaguer tenen previst realitzar una jornada de portes obertes (en una data encara per concretar). L’activitat es realitzarà a l’aire lliure i estarà oberta a tothom, sempre seguint els protocols de seguretat sanitària. El Voleibol és un esport formatiu que desenvolupa l’agilitat, la coordinació i la força, a la vegada que permet un intens treball en equip. A més, és interessant remarcar que té una fàcil adaptabilitat a les mesures establertes actualment, ja que es pot evitar el contacte entre jugadores. Cada jugadora té una personalitat pròpia!

Al Club Voleibol Balaguer es treballarà perquè sumant els esforços de totes s’arribi molt lluny! El Club Voleibol Balaguer compta amb el suport de la Paeria de Balaguer, el Consell Comarcal de la Noguera i la Federació Catalana de Voleibol. 

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta