Neix el Sisquere Festival per a la reactivació del sector cultural

REDACCIÓ
23-06-2020
  • Sisquere Festival 2020
  • Neix el Sisquere Festival per a la reactivació del sector cultural

L’estiu del 2020 neix el Sisquere Festival, una iniciativa de l’Associació per la Cultura Lliure de Lleida amb la voluntat d’oferir una programació cultural de qualitat per a tots els públics adaptada a la situació actual de crisi sanitària provocada per la COVID19. Un format reinventat que per una banda compleix estrictament amb totes les mesures sanitàries i de distanciament social imposades per les autoritats corresponents i d’altra, garanteix el gaudi d’un espectacle musical en directe amb tota normalitat.
 
Per això s’ha repartit la programació en quatre caps de setmana –vint-i-cinc de juliol; u, vuit i quinze d’agost–, s’habilitarà una platea de tres zones amb accessos diferents, regulats i controlats, parcel·les delimitades i cadires separades seguint les mesures de seguretat sanitària corresponents. Així doncs, es dóna la possibilitat d’asseure’s juntament amb la vostra unitat familiar o cercle habitual de convivència.
 
El Sisquere Festival transcorrerà a Torrelameu, municipi situat molt aprop de Lleida, i cadascun dels quatre concerts programats constarà de dues actuacions: un artista lleidatà procedit d’un cap de cartell. Cal destacar la presència dels Manel amb la gira Per la bona gent, fent sold out arreu on han actuat; Els Amics de les Arts que des del 2018 no trepitgen ponent i els Pets amb la presentació a Lleida de la nova gira 20/20 que aplega una vintena d’èxits del grup de Constantí després de 35 anys de carrera musical. A més a més la cloenda del festival comptarà amb dos dels millors tributs de Queen i The Beatles. Juntament amb aquests, podrem gaudir també de l’actuació del cantautor Joan Blau, la cantautora Éphona i la banda lleidatana Uënsdei.
 
És una iniciativa única a ponent i de les poques encara vigents en la temporada d’estiu a Catalunya ja que la majoria d’esdeveniments culturals massius s’han aplaçat com a mínim a la temporada de tardor o a l’any vinent. L’objectiu principal és la reactivació del sector cultural, un dels més greument afectats per la pandèmia, amb un compromís ferm amb els  artistes de casa, amb el territori i tots els professionals implicats: des de les empreses de sonorització i il·luminació, passant pels artistes, fins el sector de la restauració. La iniciativa s’ha pogut desenvolupar gràcies a una estreta col·laboració amb l’Ajuntament de Torrelameu.
 
Les entrades es poden adquirir a través del web www.sisquerefestival.com i el preu oscil·la entre els quinze i trenta euros.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta