Neix la 'Kings League' del futbol sala lleidatà

LLEIDA.COM
Publicat: 
24-03-2023
Actualitzat: 07-06-2023 18:56
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Neix la 'Kings League' del futbol sala lleidatà

Del 10 al 16 de juliol, el Pavelló Municipal d'Alcoletge acollirà la primera edició de la Lleida League, un torneig de futbol sala inspirat en la revolucionària Kings League. Aquesta iniciativa neix de la mà de dos jugadors lleidatans que competeixen a l'elit del futbol sala, com són en Pol Barrot (Xota FS, a la LNFS espanyola) i Iñaki Muñoz (360GG Futsal, a la Serie A italiana). El fet de competir lluny de Lleida els hi ha permès adoptar una perspectiva diferent del futbol sala lleidatà i del seu potencial. Per això, van decidir organitzar el Torneig més original que s'hagi celebrat mai a la província de Lleida. "Tenim clar que volem unir el futbol sala lleidatà i reivindicar-lo com mai s'ha fet abans. Volem que el torneig es converteixi en això mateix, en una festa del futbol sala lleidatà", ens destaca en Pol.

I no estaran sols per fer-ho, perquè LLEIDA.COM s'ha sumat a la iniciativa i es converteix així en el primer col·laborador de la competició. El portal de les terres de Lleida, Ponent i Pirineus esdevindrà el WEB OFICIAL del torneig i difondrà tota l'actualitat, normativa, novetats, calendari, resultats i tota la informació relacionada amb la competició.

La Lleida League planteja tota una setmana de futbol sala d'una manera especial com no s'havia vist mai, i és que la normativa del Torneig incorporarà múltiples elements inspirats en la famosa Kings League de Gerard Piqué. Els equips que hi competiran han estat configurats per 20 presidents de la lliga, tots relacionats amb el món del futbol sala lleidatà. Amb tot plegat, aquesta competició promet partits competitius, però carregats de diversió, emoció i passió.


Podreu seguir tota l'actualitat de la Lleida League a través de LLEIDA.COM!


 

Comparteix

També t'interessarà