Neix l’Agrupació Territorial d’Alumni-Universitat de Navarra a Lleida

REDACCIÓ
Publicat: 
19-09-2022
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Neix l’Agrupació Territorial d’Alumni-Universitat de Navarra a Lleida
    Peu de foto: 
    Foto Agrupació Territorial d’Alumni-Universitat de Navarra a Lleida

Ha nascut l’Agrupació d’antics alumnes de la Universitat de Navarra de Lleida. El president de la formació, Joan de Santiago, ha destacat “la il·lusió amb la que la comunitat Alumni de Lleida ha acollit els inicis de l’Agrupació”, que es marca com a objectiu “ser un punt de trobada que promogui la relació professional i social entre els antics alumnes i amb la Universitat, sense perdre de vista les sinergies amb el teixit socioeconòmic de Lleida”. La nova Agrupació organitzarà la primera trobada d’antics alumnes a la ciutat el proper 26 de novembre.

Uns 400 estudiants de Lleida han passat per la Universitat des dels seus inicis. Aquests graduats, també coneguts sota el segell Alumni, tindran la seva alma mater més a prop gràcies a la nova Agrupació. Aquestes formacions són una peça clau de la Universitat de Navarra per a poder atendre als seus graduats. Estan constituïdes per antics alumnes voluntaris que viuen a la zona i s’encarreguen de coordinar i gestionar l’activitat que la Universitat organitza en aquestes ciutats.

La Junta de Lleida està integrada per 8 persones:

  • President: Joan de Santiago (COM’10)
  • Vicepresidenta: Dorinda Aventín (DER’97)
  • Secretaria: Ainara Sánchez (FAR-NUT’08)
  • Vocals: Montse Díaz (HUM’00, Pdh’09), José Antonio Morales (HIS’01), Romina Polo i Nolla (NUT’98), M. Esther Rossich Font (MED’99) i Juan Ramon Mor (DER’92, GEO’91)
Comparteix

També t'interessarà