Nil Arcarons es corona a Ponts

28-01-2019
Actualitzat: 28-01-2019 10:00
  • Nil Arcarons es corona a Ponts

El circuit El Bosquet de Ponts va ser l’escenari ahir de la primera cita de la temporada del Campionat de Catalunya de categories grans de motocròs, que va coronar el pilot del Moto Club Segre Nil Arcarons com a campió. En la categoria reina, MX Elit, doncs, el triomf va ser per a Arcarons, mentre que el lleidatà Sergio Castro i José Luis Martínez, mà dreta de Marc Màrquez en MotoGP, van completar el podi.

Carlos Vendrell es va emportar la primera posició en la categoria MX1, seguit per Enric Vendrell. El lleidatà Daniel Garralón va aconseguir la tercera posició. En MX2, Simeó Ubach va pujar dalt de tot del podi, acompanyat per Oriol Casas i el pilot del Moto Club Segre Nil Ponts.

Albert Fontova va ser el vencedor en categoria MX 125, empatat a punts amb el segon classificat, Raul Sánchez. Els dos pilots, del Moto Club Segre, van estar acompanyats en el podi per Arnau Lledó.

En MX Sub-18, Gervasio Cañas va ser primer, seguit per Roberto Otero i Jorge Rey.