⏯️ “No hi ha cap sensació que s'assembli a pilotar”

AGÈNCIES
22-05-2020
  • ⏯️ “No hi ha cap sensació que s'assembli a pilotar”
  • Marc Márquez, durant l'entrenament de motocròs que va compartir amb Àlex a Ponts
  • ⏯️ “No hi ha cap sensació que s'assembli a pilotar”

Marc i Àlex Márquez es van mostrar molt satisfets amb les sensacions en els entrenaments de motocròs al circuit El Bosquet de Ponts, on han tornat a pilotar durant aquesta setmana després de més de dos mesos d’aturada per la pandèmia. “Després de dos mesos ha estat una mica estrany tornar a entrenar-me amb moto. Però aviat m’he sentit millor, ja que tots els músculs i la ment han començat a recordar una altra vegada. Ha estat realment agradable tornar a pilotar una moto, és una sensació que no pots trobar en cap altra banda. Pas a pas ens atansem més i més a la vida normal i aquesta és la part més important”, va dir Marc, campió de MotoGP, després de la seua tornada als entrenaments.

Per la seua part, Àlex, rookie a la categoria reina, va dir que “és genial poder tornar a un entrenament més normal i és un veritable plaer tornar a fer motocròs. Quan alguna cosa com això és la teua passió, sempre ho gaudeixes molt, per la qual cosa ha estat especial tornar a pilotar, necessitem la moto a les nostres vides. Durant almenys una estona, ha estat com si tot fos normal. Desafortunadament, el món encara no ha tornat a la normalitat i nosaltres, com a pilots, igual que tots els altres, hem de continuar adaptant-nos i fer el nostre millor esforç en aquesta situació. Tant de bo puguem tenir més dies així”, va afegir. Els germans Márquez continuaran els entrenaments mentre esperen la tornada del Mundial de MotoGP. La primera cita està prevista el 19 de juliol a Jerez, que serà escenari d’una segona carrera una setmana després, el GP d’Andalusia.

Per la seua part, Valentino Rossi, que s’entrena al seu ranxo particular, va manifestar que “les carreres es faran perquè volem córrer. El futur de MotoGP està en joc. És important per a tothom. Per a tots els pilots, però també per als equips i les persones que treballen al pàdoc. També per als patrocinadors. Hi ha moltes persones que treballen i que necessiten tornar. Córrer serà crucial”, va afegir en una entrevista al diari italià La Repubblica.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta