Noel, Dalmau i Felip no entren en els plans de Molo

XAVIER MADRONA
02-08-2019
  • Noel, Dalmau i Felip no entren en els plans de Molo

El tècnic del Lleida Esportiu, Manuel Jesús Casas Molo, ja n’ha tingut prou amb les dos setmanes que porta treballant l’equip per començar a prendre decisions pel que respecta a jugadors que no entren en els seu plans. Són els casos del del planter Noel Carbonell, Albert Dalmau i Álex Felip, als quals l’entrenador d’Almeria els ha comunicat que seria millor que es busquin equip perquè no tindran gaires minuts.

El cas de Noel, de 24 anys, és una cas especial per ser lleidatà i un producte de la casa que, a més, té contracte fins al juny del 2022 després d’ampliar-lo per tres temporades l’any passat. Molo esperarà uns dies més per veure si Noel es posa al nivell que li exigeix, tal com l’hi ha promès el de la base. Però tot indica que podria buscar una sortida en forma de cessió pactada amb el club una vegada que passi l’stage, que començarà avui la plantilla a Aran. I és que el club blau d’alguna manera no vol desprendre’s del tot del jugador de Montoliu, que, cal recordar, va ser la temporada passada un dels capitans de l’equip i un dels més estimats per l’afició. Si, finalment, Noel decideix quedar-se a la plantilla, després de consensuar-ho amb Molo i amb el club, podrà fer-ho però sabent que parteix amb l’hàndicap que ho tindrà molt complicat per jugar.

D’altra banda, en els casos d’Albert Dalmau i Álex Felip la solució buscada és que siguin baixa i rescindeixin els seus contractes per buscar minuts en un altre equip. Dalmau va arribar l’any passat del futbol romanès i li queda aquesta temporada de contracte. Felip va arribar a l’abril, a la recta final de la Lliga, procedent de l’Ontinyent i també acaba el 30 de juny del 2020.

Bernat: “Al Lleida no li vaig poder dir que ‘no’ perquè és el club de casa”

El centrecampista lleidatà Enric Bernat va dir ahir durant la seua presentació amb el Lleida que “quan em van trucar per fitxar no vaig poder dir que no perquè és el club de casa, on hi ha la meua família i els meus amics”.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Creus que és adequat que els nens i nenes facin activitats extraescolars aquest curs?