Només 11.600 passatgers britànics aquest hivern a Alguaire

REDACCIÓ
15-04-2019
  • Només 11.600 passatgers britànics aquest hivern a Alguaire

Uns 11.600 passatgers britànics han passat durant els mesos de la campanya d’esquí per l’aeroport d’Alguaire, segons les dades facilitades pel responsable del turoperador Neilson, Iain Archer, a l’espera del balanç de la conselleria de Territori i Sostenibilitat, que també inclourà els passatgers de les companyies sueques.

Archer va puntualitzar que la capacitat total oferta per a aquesta temporada, que va començar el 16 de desembre i va finalitzar ahir, ha estat de 12.500 places. Malgrat que el desembre i el gener no hi va haver gaire neu i després de quatre setmanes desviant els vols a Reus per la boira a l’inici de la temporada, Archer va valorar la temporada de forma positiva i va assenyalar que Alguaire continua sent la primera opció de la firma tot i l’interès creixent de l’aeroport de Reus per aconseguir aquests vols, segons va indicar el mateix Archer.

Aquestes dades contrasten amb les xifres de l’any passat en què Alguaire va tancar la temporada hivernal amb 25.600 passatgers en total, la qual cosa va representar un creixement d’un 40 per cent respecte a l’any anterior en què els turistes que van passar pel port aeri van ser 18.329. L’actual recompte de passatgers britànics no són ni la meitat dels passatgers que es van registrar el 2018, segons les xifres de la Generalitat.

Negociacions de cara a la pròxima temporada

Archer va indicar que ja han començat les negociacions de cara a organitzar la pròxima temporada hivernal encara que va remarcar que tot i que no hi ha cap acord tancat amb la Generalitat, amb qui començarà a reunir-se la setmana que ve. Va assenyalar l’interès creixent de Reus i les facilitats que ofereix aquest equipament quan la boira impedeix aterrar a Alguaire.

Més notícies »

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Consideres justa la sentència del procés?

Carregant...
Load next