"Nosaltres tenim dos primes per guanyar"

SEGREcom
10-05-2014
  • "Nosaltres tenim dos primes per guanyar"

El tècnic del Lleida, Toni Seligrat, veu molts aspectes positius davant de la final que l'equip disputarà demà a Badalona, on es juga la classificació per al play-off: "Hi ha diversos aspectes positius, depenem de nosaltres mateixos, hi som tots i la gran quantitat de gent nostra que ens donarà suport al Camp del Centenari", va explicar. El tècnic va dir també que no està preocupat per la possibilitat que el Badalona sigui primat: "Com he d'estar preocupat? Sónes que ningú sap, ningú diu i ningú accepta, però han existit, existeixen i existiran. Però si ells tinguessin prima, resulta que nosaltres tenim dos primes, una d'econòmica i que segur que és superior a la que pogués tenir qualsevol equip i l'altra, disputar el play-off d'ascens". Jugadors i tècnics del Lleida tenen per contracte un extra de 2.500 euros per cap en cas de classificar-se per al play-off.

Seligrat també va dir sobre això que "ho trobo èticament correcte. No em sembla malament donar un estímul a algú perquè faci bé la seua feina".

Del partit va dir que "és una final i en camp contrari, amb la dificultat que representa en aquesta categoria guanyar fora de casa. És un partit a cara o creu, però si volem el premi del play-off cal guanyar".

Sobre la plantilla va dir que "els veig bé" i va valorar que "ja han passat per situacions com aquesta, de manera que aquesta experiència ens pot anar molt bé". Va celebrar igualment la decisió del club de concentrar l'equip: "És un altre aspecte positiu que fomenta la concentració i fa que el viatge sigui més curt".

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Creus que davant de la malaltia de l'Alzheimer...