Nostalgic's: l'ambient industrial que sedueix entre tapes, còctels i música

LLEIDACOM/ Griselda Mas
03-05-2018
  • Nostalgic's: l'ambient industrial que sedueix entre tapes, còctels i música
  • Nostalgic's: l'ambient industrial que sedueix entre tapes, còctels i música

Després d'una setmana de treball non-stop a molts i moltes el que més ens apeteix és quedar amb els amics o la parella. Una bona excusa per a veure's i desconnectar podria ser quedar al Nostalgic's, un local que es troba al carrer d'Agoders 35 de Tàrrega, on les quedades s'acompanyen amb alguna cosa per picar i un bon còctel.

Fa dos anys i mig que el Nostalgic's va obrir gràcies als germans Begonya i Joan Ramon Galceran. Segons explica aquest darrer, "El Nostalgic's va obrir per dos motius: cobrir les necessitats de l'Ateneu i oferir productes de qualitat amb un tracte personalitzat". Sí, sí. la Cafeteria Ateneu també la porten ells, però ja us ho explicarem en un altre moment. Així doncs, mà a mà i ajudats per altres treballadors, aquests dos germans tiren endavant aquest curiós local on la nostàlgia és un dels pilars fonamentals pel qual s'ha reobert aquest negoci. "La meva germana va estar treballant aquí. Tenia tanta enyorança que vam tornar a obrir-lo i juntament amb el dissenyador gràfic Javier Morillas vam aprofitar per fer-li un restyling", comenta el Joan Ramon. 

I quin restylingEl local es divideix en dues parts: la zona d'ambient industrial i una altra més "mona". La primera destaca pels tons cobre i metàl·lics de les parets i el mobiliari. Un dels detalls que més ens ha cridat l'atenció són els tubs de ventilació del sostre, que els han sabut reaprofitat i ara són làmpares i inclús la pica del bany! Per cert, teniu problemes per qui ha de pagar en acabar la quedada? No patiu, al Nostalgic's han creat una mena de joc on els conflictes han acabat. Molt original! 

La zona "cuqui", com us podeu imaginar, es caracteritza pels tons clars de les parets, els sofàs i els coixins. "El Nostalgic's abans era una taverna irlandesa. Vam posar-nos a tope i vam redecorar-lo tot. Tot està fet per nosaltres i la gent quan ve al·lucina amb l'ambientació. Es podria dir que abans era un manotes i ara sóc un manetes", comenta amb un somriure el Joan Ramon. 

Innovació, dinamisme i estima per la qualitat

Els germans Galceran són molt creatius i un xic inquiets, per aquest motiu la seva carta és tot un art. Tan ells com els seus treballadors estan formats per crear i sorprendre amb els còctels i gintònics que preparen. Sempre demanem recomanació, i en aquest cas el Joan Ramon diu que el Daiquiri o el Mojito, tots dos preparats amb sucre líquid i fruita natural acostumen a triomfar entre els clients. La cultura del vi tampoc passa desapercebuda, ja que en la seva carta tenen 27 vins a escollir ara mateix. Us avisem que cada dijous fan Tapa + vi per 3,5€, que cada cap de setmana hi trobareu un vi nou i, per si no n'hi havia prou, cada mes hi haurà una hamburguesa i una tapa nova

Sí, al Nostalgic's són mestres de les hamburgueses, i ara mateix n'hi ha 9 per escollir. En trobareu per "als carnívors", "els gourmet" i "els vegetarians", i haureu d'escollir el tipus de "carn". Per cert, cadascuna té un pa diferent. "La Pato", amb foié, o "La Nostal", feta amb pa de vindre, són les preferides del Joan Ramon. Altres delícies per picar són les patates braves, on pots triar-ne entre 3 tipus diferents, les croquetes Nostal o les Sweet potato, patates fregides de moniato. Quina fam!

El Nostalgic's també té terrasseta, ideal per aquests dies. I si us agrada la música en directe, a l'hivern sempre hi tindreu algun concert de jazz, soul i d'algun cantautor local.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Carregant...
Load next