Nou despreniment a l'edifici dels sindicats

S.C.D.
21-05-2020
  • Nou despreniment a l'edifici dels sindicats
  • Nou despreniment a l'edifici dels sindicats

L’estat ruïnós de l’immoble AISS, conegut com l’edifici dels sindicats o Ducados, va provocar ahir que una vidriera del vuitè pis de l’immoble es precipités a la vorera, en l’enèsim incident provocat per la mala conservació. Afortunadament la vidriera, d’un metre quadrat, no va caure a sobre de cap vianant i els bombers van acordonar part de la vorera d’avinguda de Catalunya i van supervisar que a la vuitena planta no quedés cap element que pogués caure al carrer. Aquest immoble ja fa anys que està deteriorat i l’únic sindicat que hi segueix, UGT, va demanar ahir a l’Estat i a la Paeria que hi actuïn perquè “no podem esperar que ocorri una desgràcia”, va dir el secretari general a Lleida, José Luis Aguilà.

Arran d’aquest succés, l’ajuntament va elaborar un informe tècnic que ordena acordonar la zona de l’incident i insta el Govern central, propietari del bloc, a fer una revisió immediata de tota l’estructura.

Per la seua part, el subdelegat del Govern espanyol a Lleida, José Crespín, va anunciar que una empresa revisarà tota l’estructura i que, mentrestant, l’edifici estarà tancat.

Per la seua part, Aguilà va recordar que “fa anys que advertim del mal estat de l’edifici i aquest és un assumpte molt seriós”.

Precisament, UGT és l’únic sindicat que queda al bloc i espera que el ministeri de Treball li cedeixi com a nova seu a començaments de juliol el local que l’Institut Nacional de Seguretat Social ocupava a Prat de la Riba abans del seu trasllat a Cappont.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Carregant...
Load next