Nou peticions a la Paeria de fogueres per Sant Joan

r. ríos
20-06-2014
  • Nou peticions a la Paeria de fogueres per Sant Joan

L'ajuntament de Lleida havia rebut fins ahir set peticions per encendre fogueres a la ciutat durant la nit de Sant Joan. Concretament s'han sol·licitat des de les partides d'Empresseguera, Femosa, Caparrella i Marimunt, des del Pla de Montsó, el Camí Burot, la Bordeta i dos a Llívia. Totes estan pendents de ser autoritzades per la Paeria.

La ubicació, l'estat de la petició i pròximes sol·licituds (la data límit són les 12 hores de dilluns vinent) poden consultar-se en un plànol interactiu que el consistori té a la seua pàgina web www.paeria.es/santjoan, on també apareixen assenyalats els punts de venda de petards.

Des d'internet, les persones interessades a encendre una foguera també poden presentar la sol·licitud i revisar els consells de seguretat per evitar accidents amb el foc o amb elements pirotècnics.

No obstant, està previst que els serveis de Protecció Civil inspeccionin cada una de les fogueres autoritzades en el moment previ a l'encesa per si fos necessari modificar-la o retirar algun element perillós. El web de la Paeria també és un element útil de control per a Mossos d'Esquadra, Urbana i Bombers.

Per la seua part, Tàrrega va donar a conèixer ahir els actes programats per a la revetlla, que començaran dilluns que ve a les 19.30 hores amb l'arribada de la Flama del Canigó, sardanes i la lectura d'un manifest, i seguirà a la nit amb un sopar popular, cercavila i concerts.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Creus que s'hauria de fer un confinament més estricte al territori lleidatà?