Nou pla d'urbanització i adequació de voreres a Vielha e Mijaran

REDACCIÓ
Publicat: 
08-11-2021
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Nou pla d'urbanització i adequació de voreres a Vielha e Mijaran

L'Ajuntament de Vielha e Mijaran durà a terme el 2022, l'execució d'un pla d'urbanització i adequació de les voreres de diversos carrers de Vielha. Aquesta actuació, que s'iniciarà a la pròxima primavera, suposarà la reforma de les voreres, amb la seva ampliació, i l'eliminació de places d'aparcament, per a millorar l'accessibilitat i la circulació dels vianants. En aquest sentit, el sòl serà de granit, havent-hi acabats de color vermell i negre. Hi haurà carrers on s'aprofitarà també per a realitzar una millora del sanejament.

El projecte contempla un total de set actuacions: a l'Avinguda Castièro, Avinguda dera Tuca, els carrers Clòses, Quate Lòcs, Pomaròla i Anglada, i el camí de Casau.

 Perquè els veïns dels carrers afectats tinguin més coneixement sobre les obres que es duran a terme, l'equip de govern de l'Ajuntament de Vielha e Mijaran realitzarà una conjunt de reunions amb ells per a presentar-los el projecte. Aquesta setmana ja s'ha començat amb una reunió amb els veïns de l'Avinguda Castièro. En aquesta via està previst que les obres comencin després de Setmana Santa, i que puguin estar acabades abans de l'arribada de l'estiu.

“Amb aquest projecte d'urbanització i adequació de les voreres de diversos carrers de Vielha, volem dur a terme una millora d'aquests espais públics, afavorint una millor accessibilitat i circulació per als vianants”, comenta l'alcalde de Vielha e Mijaran, Juan Antonio Serrano. I afegeix que “en el cas de l'Avinguda Castièro plantegem una ampliació de les voreres per a potenciar aquest eix comercial”.

Comparteix

També t'interessarà