XAVIER SANTESMASSES
07-05-2018
Actualitzat: 07-05-2018 11:45
  • Nou rècord de participació a la Mitja Marató de Tàrrega

La Mitja Marató de Tàrrega va registrar ahir un nou rècord de participació amb un total de 620 atletes en la divuitena edició, dels quals 320 van recórrer els 10 quilòmetres i 300, la Mitja Marató. Els guanyadors de la Mitja Marató van ser l’atleta independent Jordi Trepat amb 1 hora 14 minuts i 19 segons i Rosa Mari Carulla, de Logiesport Guineu, amb 1 hora 28 minuts i 59 segons, mentre que la prova de 10 quilòmetres se la van adjudicar l’independent Josep Segura amb 35 minuts i 55 segons i Noemí Aumedes, dels Xafatolls de Mollerussa, amb 41 minuts i 49 segons.

La prova, organitzada pel club d’atletisme local 100x100 Fondistes, es va iniciar a la zona esportiva i va recórrer el centre de la capital de l’Urgell passant també per poblacions veïnes com Vilagrassa i el Talladell. Tots els atletes van disposar d’avituallaments isotònics, dutxes i guarda-roba, a banda de diferents obsequis, entre els quals van destacar unes malles tècniques oficials de la cursa.

De nou es va convocar un concurs d’animació per aplaudir el pas dels corredors. S’ha de destacar que Lo Tossino, element popular del folklore local, també va participar en la cursa fent les delícies del públic i animant els corredors a seguir. La convocatòria va ser possible gràcies a l’esforç d’un centenar de voluntaris.