Nou repartiment de mascaretes a Rosselló

REDACCIÓ
28-10-2020
  • Nou repartiment de mascaretes a Rosselló
  • Nou repartiment de mascaretes a Rosselló

L’Ajuntament de Rosselló realitza un tercer repartiment de mascaretes quirúrgiques entre els veïns i veïnes empadronats al municipi, a partir de 6 anys. Es reparteixen de forma gratuïta 4 mascaretes quirúrgiques per persona empadronada. 

L’equip de govern vetlla per la integritat i salut de la seva ciutadania tot posant al seu abast el material sanitari d’ús obligatori, a conseqüència de la incidència actual de la pandèmia de la COVID-19. A banda del motiu sanitari, el repartiment gratuït de mascaretes esdevé una mesura de suport econòmic per a totes les famílies del municipi.

El consistori va fer remesa de material sanitari a l’abril amb la previsió de possibles rebrots de la COVID-19 a mitjà termini, i gestiona repartiments periòdics en funció de l’evolució de la COVID-19. La Regidoria de Salut de l’Ajuntament de Rosselló no descarta repetir l’operació del repartiment de material sanitari durant els mesos vinents, a l’espera de possibles brots, per facilitar l’accés al material sanitari imprescindible a tots els veïns i veïnes de Rosselló.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Què en penses del tancament de Hasel al Rectorat contra el seu empresonament?