Nous reconeixements internacionals per a sis vins lleidatans

REDACCIÓ
Publicat: 
24-05-2022
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Nous reconeixements internacionals per a sis vins lleidatans
    Peu de foto: 
    Vins DO Costers del Segre

El prestigiós International Wine Challenge, celebrat a finals d'abril, ha premiat sis vins de la DO Costers del Segre. Es tracta dels cellers Costers del Sió de la subzona Artesa, Purgatori - Família Torres de la subzona Garrigues i Raimat de la subzona Raimat. Així, els vins negres Bosc Silvestre 2019 i Petit Comité del sió 2019 de Costers dels Sió; i els vins negre Raimat El Molí 2018 i blanc Raimat Chardonnay Eco 2021 de Raimat, han estat guardonat amb medalles de Plata.

D'altra banda, els vins negres Purgatori 2019 de Purgatori i Alto Sios, 2018 de Costers del Sió; també han obtingut dos reconeixements amb medalles de Recomanació.

En la seva 38a edició, l'International Wine Challenge (IWC) és acceptat com un dels concursos anuals de vins més rigorosos, imparcials i influents del món.

El rigorós procés de jutjat d'IWC avalua cada vi "a cegues" i els jutja per la seva fidelitat a l'es(l, la regió i l'anyada. Cada vi guanaydor de la medalla de la IWC és tastat en almenys tres ocasions separades per un mínim de 2 panells de jutges tastant junts, i després tastat per 2 copresidents per verificar els resultats del panel. Els equips de jutjats d'IWC inclouen experts i influents de la indústria vi(vinícola internacional, decisors comercials, compradors i Masters of Wine que treballen a l'uníson per trobar cada any els vins de la més alta qualitat dels 52 països productors de vi representats al concurs. 

Comparteix

També t'interessarà