Nova carrera inspirada en els itineraris dels Màrquez

X. SANTESMASSES
11-12-2018
  • Nova carrera inspirada en els itineraris dels Màrquez

Cervera acollirà el 13 de gener una carrera de muntanya, organitzada per BTT La Segarra, que recorrerà els itineraris que utilitzen els pilots lleidatans Marc i Àlex Màrquez per entrenar-se de cara al Mundial de motociclisme. L’organització ha batejat la prova amb el nom de Fita 973, que juga amb el prefix telefònic de la província de Lleida i amb els dorsals (93 i 73) que utilitzen Marc i Àlex Màrquez en el Mundial de MotoGP i Moto2.

L’itinerari, amb sortida i arribada a Vergós de Cervera, plantejarà dos traçats de 13 i 7 quilòmetres per senders de la zona sud de la Segarra en l’entorn del riu Ondara. Aquesta prova podrà completar-se corrent o caminant, comptant amb prou temps per cobrir tot el recorregut, amb un màxim de tres hores i mitja.

Segons el preparador dels dos pilots mundialistes i membre de l’organització, Genís Cuadros, “al tractar-se d’itineraris per zones de pas molt estretes s’ha evitat fer-la amb bicicletes de muntanya i al seu torn s’ha limitat a 200 el nombre total de participants per evitar el deteriorament de l’entorn i també aconseguir els permisos per poder passar per finques privades”.

Segons assenyala Genís Cuadros, la prova també està destinada a “conèixer itineraris naturals molt atractius, tant per a turistes com per a esportistes”. La sortida tindrà lloc a les 9.30 hores i en l’organització també participa el FanClub de Marc Màrquez.

La prova comptarà amb quatre categories (sènior, júnior, veterà i màster), tant masculines com femenines, i està dirigida a majors de 16 anys. Les inscripcions per a la prova, que costaran 10 euros per a menors i federats de la FEEC, i 13 per a la resta de participants, podran formalitzar-se fins al 10 de gener al web de la prova.

 

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Et sembla bé relaxar l'ús de mascareta?