Nova línia d'ajuts per l'oci nocturn i els parcs infantils afectats per la covid-19

ACN
26-03-2021
  • Nova línia d'ajuts per l'oci nocturn i els parcs infantils afectats per la covid-19

La Generalitat de Catalunya, a través del Departament d'Empresa i Coneixement, ha anunciat que el pròxim dilluns 29 de març, a les nou del matí, obrirà el tràmit per sol·licitar els ajuts directes de la nova línia destinada a l'oci nocturn i als parcs infantils privats tancats per les restriccions derivades de la covid-19. Les subvencions es podran sol·licitar fins a l'1 d'abril a les 14.00 h a través del Canal Empresa i aniran dels 5.000 als 15.000 euros en funció del nombre de treballadors de cada negoci. La nova línia d'ajudes disposarà d'un total de 5,47 MEUR, que s'afegiran a la línia dotada de 15 MEUR pel mateix sector, oberta el novembre passat i que van beneficiar a 800 establiments.

Segons publica aquest divendres el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC), s'hi podran acollir autònoms, microempreses i pimes dedicades a l'oci, com ara bars musicals, discoteques, sales de ball, sales de festa amb espectacles i concerts d'infància i joventut i karaokes, així com parcs infantils afectats per les mesures de tancament decretades pel Procicat. Les subvencions seran de 5.000 euros per als locals d'oci nocturn amb menys de deu treballadors i de 15.000 euros per aquells que tinguin deu o més empleats. Per altra banda, els parcs infantils rebran una ajuda de 6.000 euros.

La presentació de sol·licituds s'haurà de fer de forma telemàtica a través del Canal Empresa. Aquells que ja hagin estat beneficiaris de la primera línia d'ajuts rebran un segon pagament de forma automàtica i sense necessitat de presentar una nova sol·licitud.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta