Nova protesta contra l'ens sanitari a Ricard Viñes

SEGREcom
17-04-2014
  • Nova protesta contra l'ens sanitari a Ricard Viñes

Treballadors de la sanitat i representants de moviments socials es van manifestar ahir de nou a Ricard Viñes per protestar contra l'ens públic que preveu fusionar la gestió d'Arnau, Santa Maria, l'hospital de Tremp i tots els Centres d'Atenció Primària de Lleida menys el de Vielha. Després de la protesta, durant la qual els manifestants van tallar el trànsit, els activistes van celebrar una assemblea, on van continuar treballant per preparar la manifestació contra l'ens que han convocat el pròxim 26 d'abril.

A més, els activistes continuen recollint firmes contra el projecte sanitari, encara que fonts sindicals no van poder concretar quantes n'han aconseguit.

Privatització

El nou ens sanitari ha suscitat el rebuig de part dels treballadors i usuaris de la sanitat pública, que cada setmana es manifesten en contra del projecte. Aquests activistes denuncien que l'ens pot ser un primer pas cap a la privatització d'aquests equipaments. A més, reclamen més informació sobre com funcionarà.

Salut, per la seua part, assegura que el projecte ajudarà a treballar de forma més eficient i permetrà controlar millor els recursos.

Més notícies »

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Carregant...
Load next