Nova retirada de símbols sobiranistes, ara a Sort

S.E.
05-08-2019
  • Nova retirada de símbols sobiranistes, ara a Sort

El col·lectiu Groc & Lloc i altres brigades que es dediquen a retirar símbols independentistes per tot Catalunya han actuat aquest cap de setmana a Tremp, Sort i altres poblacions de la zona, després d’haver arrancat ja una vegada la pancarta de suport als presos i exiliats independentistes de la Paeria de Lleida ciutat (i intentar-ho una altra) i de retirar també el llaç groc.

A Sort, el comando va arrancar d’un pont una pancarta d’Òmnium amb el lema “Ho tornarem a fer” cap a les dos de la matinada de dissabte a diumenge. Aquesta acció va provocar la indignació d’alguns veïns, que van intentar impedir-ho, i la presència de diverses dotacions dels Mossos d’Esquadra. Segons va explicar un portaveu del grup, els agents van identificar sis dels integrants (eren nou en total) i també alguns dels veïns. Va explicar que no van actuar encaputxats i que després de Sort es van adreçar cap a Tremp, on van retirar sense incidents més símbols independentistes. Així mateix, va subratllar que es van emportar pancartes, estelades, senyals i divers material d’altres poblacions de la zona, i va afegir que, a més de la capital, també van anar en un altre municipi del pla.

Respecte a la pancarta de la façana de Blondel de l’ajuntament de Lleida, va reafirmar que tenen la voluntat d’intentar retirar-la de nou, fins que ho aconsegueixin. Ahir, seguia al balcó.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Penses participar en la 25a edició de l'Animac?