Novè títol consecutiu per al Club Lleida Ski & Wake al Campionat d’Espanya de 2Llacs

REDACCIÓ
27-09-2021
  • Novè títol consecutiu per al Club Lleida Ski & Wake al Campionat d’Espanya de 2Llacs
  • Novè títol consecutiu per al Club Lleida Ski & Wake al Campionat d’Espanya de 2Llacs
  • Novè títol consecutiu per al Club Lleida Ski & Wake al Campionat d’Espanya de 2Llacs

El Campionat d’Espanya d’Esquí Nàutic ha viscut avui la seva segona i última jornada de competició a 2Llacs, a Gimenells i el Pla de la Font, que ha servit per coronar el club amfitrió, el Club Lleida Ski & Wake, com a campió per novè cop consecutiu, i a dos dels seus components, Lluís i Àlvar Noguera, com els millors especialistes del país una vegada més en ser or i plata a la categoria absoluta.

El dissabte, els germans Noguera ja havien dominat la modalitat de figures, amb l’or per al Lluís i la plata per a l’Àlvar. Avui, en salts s’han invertit els papers, amb l’or per a Àlvar Noguera i la plata per a Lluís Noguera. Finalment, en eslàlom, un cop disputada la segona mànega –la primera es va fer ahir–, Lluís Noguera s’ha endut el títol, mentre que Àlvar ha acabat tercer. 

Amb aquests resultats, la combinada masculina ha acabat amb Lluís al primer lloc i Àlvar en segona posició, mentre que Pablo Donatiu ha estat tercer. La combinada femenina ha reflectit el triomf de Clàudia Barjau, seguida de la seva germana Sandra Barjau i de Laura Noguera, germana del Lluís i l’Àlvar.

En eslàlom també hi ha hagut una nombrosa participació d’esquiadors lleidatans. Així, Max Roy ha estat el millor en sub 12; Carla Prats ha acabat tercera en sub 17 femení, categoria en la que Sofia Prats ha estat quarta; Pol Roy s’ha classificat segon en sub 17; Xavier Roy ha estat cinquè en sènior 2 (+45); i Laureano Torres ha acabat primer en sènior 4 (+65).

Per equips, el Club Lleida Ski & Wake ha tornat a ser el gran dominador, sumant 7.017,91 punts que li han valgut el seu novè títol consecutiu pel davant del San Ramon, segon amb 5.171,77, i del De Esquí Madrid, tercer amb 3.335,89. Quant a la classificació per federacions, la Catalana s’ha imposat pel davant de la Madrilenya i de la de Castella i Lleó.

La valoració del Campionat ha estat força positiva a tots els nivells. Més d’un centenar de participants han pogut gaudir de les instal·lacions del complex esportiu de 2Llacs, que acollia per quarta vegada aquest esdeveniment després d’haver-ho fet els anys 2014, 2017 i 2019.

Des de la Federació Espanyola hi ha confiança plena en el Club Esportiu Lleida Ski & Wake i en 2Llacs, als que va concedir l’organització d’aquest Campionat d’Espanya, i tal com va deixar clar el seu president, Francisco Fernández, durant la presentació de la competició, continuen treballant per tal que el complex lleidatà, tot un referent a nivell internacional, pugui acollir un Campionat del Món en un futur no massa llunyà.

Cal remarcar que, durant els dos dies de competició, com també al llarg els entrenaments previs, s’han aplicat, per part del club lleidatà, de 2Llacs i de la Federació Espanyola, tots els protocols anti-Covid vigents i les normatives d'higiene i seguretat.

Comparteix

També t'interessarà