Noves rutes de Trail Running a Lleida

REDACCIÓ
02-12-2020
  • Noves rutes de Trail Running a Lleida

El Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida va presentar ahir, en una compareixença virtual, els tretze circuits de Trail Running dels Pirineus i les Terres de Lleida, que s’han creat en coordinació amb els consells comarcals. L’objectiu és promocionar activitats en espais oberts i en entorns naturals durant tot l’any, segons va explicar la vicepresidenta del Patronat, Rosa Pujol. Amb ella van intervenir en la presentació el responsable de Promoció i Màrqueting del Patronat, Juli Alegre i Joan Grau, de l’empresa Trail Zone, que ha definit els recorreguts. Són diverses propostes, una per comarca, pensades per facilitar als esportistes la feina de trobar bons recorreguts.

Rosa Pujol va recordar que amb la pandèmia un dels sectors que més pateixen és el turístic i va assenyalar que des del Patronat de Turisme estan treballant per impulsar noves iniciatives dirigides a posar en relleu la pràctica de les activitats en contacte amb la naturalesa i dirigides a un públic de proximitat, com productes amb més demanda en la situació actual. “Així ho hem comprovat amb els bons resultats que hem tingut aquest estiu al Pirineu i esperem que es pugui repetir durant la temporada d’hivern”, va assenyalar.

Els recorreguts seleccionats tenen una variada oferta, tant en distàncies com altituds

Juli Alegre va destacar que Lleida és una destinació variada, amb propostes “des del pla al sud fins a les muntanyes del Pirineu, passant per zones de rius i grans embassaments a la zona central”. Joan Grau va explicar que els circuits proposats estan adaptats a tota mena de nivells, tant en dificultat com en la preparació física dels usuaris.

Les propostes són a Organyà, Barruera, Prullans, la Pobla de Cérvoles, Gerb, Tremp, Àreu, Linyola, Sant Guim de Freixenet, la Granja d’Escarp, Sant Llorenç de Morunys, Rocallaura i Vielha. Les distàncies van des de recorreguts de 3,6 quilòmetres fins a 42, amb cotes des dels 150 metres fins als 2.905.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

"Creus que s'hauria d'haver vacunat als membres de les meses electorals?"