Oferta d'extraescolars online

REDACCIÓ
29-01-2021
  • Oferta d'extraescolars online

La cooperativa Quàlia, del Grup Alba de Tàrrega, ha organitzat un total de set activitats extraescolars online diferents, que començaran a partir del mes que ve, per intentar garantir d’aquesta forma una oferta formativa de lleure per als nens i nenes després de les classes. D’aquesta manera, l’entitat vol fer front a l’impacte que les restriccions sanitàries estan exercint en aquest tipus de propostes, que ara estan limitades a grups bombolla, i alhora també tenen com a objectiu mantenir alguns llocs de treball dels equips d’extraescolars.

En aquest sentit, l’oferta virtual que impulsa Quàlia compta amb classes i tallers de balls moderns, teatre, escacs, ciència i experiments, arts plàstiques, anglès i robòtica. Així mateix, l’entitat ja ha obert el període d’inscripció a través de la pàgina web www.lleurequalia.cat i ofereix la possibilitat de fer una classe de prova.

En aquesta línia, les activitats es duran a terme en grups de màxim vuit persones (sempre que hi hagi un mínim d’inscrits) per intentar d’aquesta manera que les activitats siguin al més dinàmiques possible. A més, aquest format, a diferència del presencial, permet que tots aquells alumnes que s’hi vulguin inscriure puguin fer-ho independentment del col·legi en el qual estudiïn.

De les vuitanta activitats extraescolars presencials que Quàlia gestionava al principi de curs, actualment només en porta a terme cinc, les úniques que poden respectar el grup bombolla de classe.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta