Òmnium Segarra-Urgell distingeix Jordi Pàmias

REDACCIÓ
02-10-2019
  • Òmnium Segarra-Urgell distingeix Jordi Pàmias

Òmnium Segarra-Urgell va retre un homenatge dissabte passat al Teatre de Ca l’Eril de Guissona al poeta local Jordi Pàmias. L’entitat cultural li va entregar la seua distinció del 2019, que cada any atorga a una personalitat rellevant del món de la cultura de les comarques de l’Urgell i la Segarra. L’esdeveniment, organitzat juntament amb l’ajuntament de Guissona, va comptar amb la posada en escena del muntatge He besat la terra humida, a càrrec de la companyia Cassigalls.

L’espectacle va consistir en un recital audiovisual inspirat en l’obra i la figura de Pàmias, en el qual es va combinar imatge, so, música en directe i escenografia teatralitzada, a banda de la lectura de poemes de l’autor, “aconseguint una aproximació a l’essència de la seua obra, amb la vida, la mort i el destí sempre presents”.

Òmnium va destacar que l’espectacle “també va visualitzar l’estima del poeta pel paisatge i el patrimoni, la gran sensibilitat que l’escriptor de Guissona ha manifestat a la seua obra literària, així com també el seu compromís i la trajectòria reivindicativa en l’àmbit social, aspecte que ha destacat sempre al llarg de la seua obra poètica”.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta