Or per al Xafatolls

22-01-2019
Actualitzat: 22-01-2019 9:38
  • Or per al Xafatolls

L’Associació Atlètica Xafatolls de Mollerussa es va proclamar aquest diumenge Campiona de Catalunya, en la modalitat de relleu mixt de cros, en el Campionat Màster que es va celebrar a Caldes de Malavella. El club de la capital del Pla d’Urgell va presentar un equip format per nou atletes en el Català Màster Individual i de Relleus Mixtos de Cros, en el qual va completar la seua actuació amb un cinquè i un sisè llocs, a banda de la medalla d’or. L’equip format per Núria Ribalta, Eva Ribalta, Juan Luis Pérez i Eduard Aixalà va dominar la competició en el grup d’edat de 35 a 44 anys. Cadascun dels atletes havia de córrer un tram de 2 quilòmetres, per a un total de 8, i els atletes del Xafatolls van dominar la prova, aconseguint la medalla d’or amb un temps de 29 minuts i 54 segons.

El Xafatolls va presentar dos equips més, en la modalitat de clubs, en la qual tots els integrants de l’equip han de recórrer una distància de 4,5 quilòmetres, obtenint una puntuació en funció de la posició obtinguda.

La suma de la puntuació dels tres primers components arribats a meta dóna la puntuació total de l’equip. En la categoria masculina, de 45 a 54 anys, Josep Ramon Sanahüja, Ramon Trullols i Josep Llevadot van ser cinquens i, en dones de 35 a 44 anys, Eva Ribalta, Núria Ribalta, Laura Bota i Bea Miret van finalitzar la prova en la sisena posició.