Ordeig presenta 340 avals per seguir al davant del PSC a Lleida

REDACCIÓ
11-02-2020
  • Ordeig presenta 340 avals per seguir al davant del PSC a Lleida

L’actual primer secretari del PSC a les comarques de Lleida i el Pirineu, Òscar Ordeig, va presentar ahir 337 avals per a la reelecció en el càrrec. Són més del doble que els necessaris i suposa més del 40% de la militància, segons van apuntar fonts socialistes. Ordeig és l’únic candidat que s’ha presentat per ocupar la primera secretaria i haurà de ser ratificat en el congrés de la federació que se celebrarà a Lleida ciutat el pròxim 7 de març.

Ordeig va assegurar que “la defensa del nostre territori, d’aquesta Catalunya buidada que ha estat excessivament castigada pels governs de Convergència i els seus successors, així com el sector agroalimentari, són les principals qüestions que marcaran el pròxim congrés i l’acció política dels propers anys”. Així mateix, va agrair la confiança dels militants, que “m’incentiven, encara més si és possible, a continuar treballant per fer del PSC la primera força política a les comarques de Lleida i del Pirineu”.

Durant el congrés també s’hauran d’establir les línies d’acció de la formació, el full de ruta del PSC a Lleida i renovar el consell de federació de la formació.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Els plans per aquestes vacances són...