Ossó vol dotar de voreres l’accés a Castellnou per millorar la seguretat

SEGRE TÀRREGA
02-04-2018
  • Ossó vol dotar de voreres l’accés a Castellnou per millorar la seguretat

L’ajuntament d’Ossó de Sió vol millorar i dignificar l’entrada principal al nucli agregat de Castellnou d’Ossó. Per fer-ho, projecta ampliar aquesta via i dotar-la de voreres perquè els vianants puguin recórrer-la amb més seguretat. Tècnics del consell comarcal de l’Urgell ja han redactat el projecte per reformar l’actual calçada mentre que el consistori busca ara com finançar els treballs, amb un pressupost que s’estima en prop de 41.000 euros.

L’alcalde d’Ossó de Sió, Antoni Gilabert, va explicar que aquesta obra permetrà “ampliar la via d’entrada a Castellnou i millorar la seguretat de les persones” mitjançant la construcció de voreres en un accés que ara no té.

Gilabert va destacar que són molts els veïns que utilitzen amb freqüència aquest accés a la localitat de Castellnou com a avinguda de passeig. Precisament, el projecte preveu també plantar arbres al llarg de tot el traçat. L’actuació s’haurà de completar amb la construcció de noves cunetes per canalitzar i evacuar l’aigua de pluja.

En un altre ordre de coses, l’ajuntament d’Ossó de Sió portarà a terme en breu la pavimentació del camí rural que uneix els nuclis d’Ossó i Castellnou d’Ossó. El pressupost de l’actuació ascendeix a un total de 49.000 euros i compta amb finançament de la Diputació de Lleida, en el marc del pla d’ajuts destinat al manteniment de camins de titularitat municipal.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Estàs a favor de l'anomenat 'pin parental'?

Carregant...
Load next