Packs de 3 entrades a preus reduïts davant de l'Eixea

XAVIER MADRONA
03-04-2019
  • Packs de 3 entrades a preus reduïts davant de l'Eixea

El Lleida Esportiu va anunciar ahir la posada en marxa una altra vegada en poc més d’un mes de la campanya “Som-hi tots!”, amb packs de tres entrades a preus molt reduïts, amb l’objectiu de mobilitzar l’afició de cara a l’important partit d’aquest diumenge contra l’Ejea (18.00), després de la dinàmica negativa que travessa l’equip, que porta cinc jornades sense guanyar i ha sumat només 2 dels 15 últims punts en joc. Com va passar a finals de febrer en els dos partits consecutius a casa, amb el Badalona i l’Olot, el club ha tornat a posar preus a baix cost de manera que, si es compra un pack de 25 entrades de la grada del Gol Nord, cada localitat surt per tan sols 4 euros.

A més d’aquest superpaquet d’entrades, el Lleida posarà a la venda de manera anticipada divendres i dissabte uns packs de tres entrades a les diferents zones del Camp d’Esports. Així, el pack de la grada de Tribuna costarà 35 euros, el del Lateral 25 i el del Gol Nord 15 euros. És a dir, que cada entrada de Tribuna surt per menys de 12 euros (quan habitualment costa el doble, 25); cada localitat del Lateral per només 8 euros (quan a la taquilla el dia de partit costa 15 euros); i cada entrada al Gol Nord surt per tan sols 5 euros (quan habitualment en costa 10). Aquests packs es podran adquirir divendres i dissabte a les taquilles del Camp d’Esports. Els horaris de venda anticipada seran divendres de 16.30 a 20.30 hores, i dissabte de 10.30 a 13.30.

El club va advertir els abonats i aficionats que el dia del partit les taquilles de l’estadi obriran en el seu horari habitual, des d’una hora abans de l’inici del partit, però amb els preus de costum, és a dir, sense estar rebaixats.

Des del club, com ja ha fet en reiterades ocasions al llarg de les últimes temporades, es pretén incentivar l’afició amb aquesta promoció d’entrades perquè el Camp d’Esports presenti una millor entrada de l’habitualment pobra que es registra cada partit en comparació a un partit molt important.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Creus que s'hauria de fer un confinament més estricte al territori lleidatà?