Pares de Tàrrega volen una altra línia de P-3 en una pública

REDACCIÓ
17-04-2019
  • Pares de Tàrrega volen una altra línia de P-3 en una pública

Un grup de famílies de Tàrrega reclama una segona línia de P-3 a l’escola Maria-Mercè Marçal de la capital de l’Urgell. Si bé els resultats de les preinscripcions no es publicaran fins al proper 26 d’abril, aquest col·lectiu, unit sota el nom Grup de famílies 23+23 MMM TRRG, afirma que tot apunta que hi haurà una important demanda per matricular els nens en aquest centre educatiu de la capital. Asseguren que a la jornada de portes obertes va quedar patent que la demanda de futurs alumnes era bastant superior a l’oferta del centre. Segons els seus càlculs, a l’entorn de l’escola, situada en una zona de creixement, resideixen al voltant de 40 nens que enguany faran els 3 anys, tanmateix, l’oferta de places del centre és de 23 alumnes per a una aula de P-3.

Per aquest motiu, demanen crear una segona línia sense augmentar la ràtio ja que això repercutiria en la qualitat de l’ensenyament. El grup de pares d’alumnes que el curs vinent començaran P-3 ja ha mantingut reunions amb responsables de l’ajuntament i del departament d’Educació per donar a conèixer les seues inquietuds. A més, buscaran el suport dels principals sindicats i quan acabi el període de preinscripció, tenen prevista una reunió amb el responsable de l’àrea de coordinació i planificació d’Educació a Lleida i una reunió amb l’alcaldessa, Rosa Maria Perelló.

Per al curs escolar que ve de moment a Tàrrega s’ofereixen vuit línies de P-3, cinc en escoles públiques (dos al Jacint Verdaguer, dos a l’Àngel Guimerà i una al Maria-Mercè Marçal) i tres a les concertades (dos al Vedruna i una a l’Escola Pia). El centre Maria-Mercè Marçal ja té dos línies en alguns cursos com a sisè de Primària, de manera que l’any que ve se n’anirà del centre una quarantena d’alumnes. Després de la publicació de la llista de preinscripcions el dia 26 d’abril, les famílies disposaran fins al 3 de maig per presentar reclamacions, el dia 9 es durà a terme el sorteig per determinar l’ordenació de les sol·licituds i la llista definitiva es donarà a conèixer el 14 de maig.

Més notícies »

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Creus que Lleida és una ciutat segura?