⏯️ Passar una nit entre fruiters i degustacions Km0, novetats de la nova campanya d'Aitona en Flor

REDACCIÓ
Publicat: 
21-02-2024
Actualitzat: 21-02-2024 13:14
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • ⏯️ Passar una nit entre fruiters i degustacions Km0, novetats de la nova campanya d'Aitona en Flor
    Peu de foto: 
    Oriol Bosch
  • ⏯️ Passar una nit entre fruiters i degustacions Km0, novetats de la nova campanya d'Aitona en Flor
    Peu de foto: 
    Oriol Bosch

La popular campanya 'Aitona en Flor' inicia una nova edició amb emocionants novetats per als visitants. Enguany, Fruiturisme, l'organització responsable de la campanya, presenta l'"experiència premium" que permet passar una nit sota el cel estrellat entre els camps florits de préssecs i nectarines. Aquesta experiència única, acompanyada d'una ampolla de cava Raimat, estarà disponible per a uns pocs privilegiats per 55 euros la nit.

Les visites als camps florits, que es preveu comencin a principis de març, continuen sent l'atractiu principal, amb l'esperança d'acollir milers de visitants. Les degustacions de vermut i vi del celler Raimat, així com els maridatges d'olis de 'Aitona Gourmet', complementen l'experiència gastronòmica.

A més, altres iniciatives com vols amb globus per veure el "mar rosa" des de l'aire, caminades populars i explicacions detallades del cicle de vida dels arbres fruïters enriqueixen el programa.

Una novetat aclamada és la possibilitat de comprar un arbre fruïter per als visitants que desitgin portar una petita part de 'Aitona en Flor' al seu propi jardí o hort. L'eslògan d'aquest any, 'Aitona, la màgia del rosa', captura l'esperit de l'esdeveniment.

L'èxit de la campanya, que atrau atenció global a través de les xarxes socials, ha motivat la incorporació de food trucks per satisfer la demanda gastronòmica, demostrant que aquesta iniciativa va més enllà d'una simple atracció visual.

L'alcaldessa d'Aitona, Rosa Pujol, destaca l'objectiu de desestacionalitzar aquest atractiu turístic, convidant els visitants a seguir l'evolució dels fruiters al llarg de tot l'any. El projecte ha rebut fons europeus per construir un centre d'interpretació de la fruita i un mirador a cel obert, amb la previsió de completar-los al 2026.

Comparteix

També t'interessarà