Passió per les botelles d’aigua

P. RODELLAR
11-07-2019
  • Passió per les botelles d’aigua
  • Passió per les botelles d’aigua

La col·lecció de botelles d’aigua del Museu de l’Aigua de Lleida s’ha incrementat notablement gràcies a la donació d’ahir de 233 nous recipients per part del barceloní Oleguer Bernardí. Els envasos són originaris de països de tot el món com el Japó, Finlàndia, Austràlia o Holanda i tots compleixen un mateix requisit: estan sense obrir. “Fa uns 25 anys que col·lecciono ampolles d’aigua. Tinc una botiga de mobles i m’encanta el disseny i considero que aquests envasos són un clar exemple de com d’important és. Moltes vegades té més valor la botella que l’aigua que contenen”, va explicar Bernardí, que assegura que n’ha reunit més de 500 de guardades a casa seua.

“Entre les que em portaven els amics i la família i les que jo comprava en vaig arribar a acumular moltíssimes. Tanmateix, amb la donació d’avui ja no me’n queden més, excepte una que m’agrada especialment que té vidres de Swarovski”, va afirmar.

En aquest sentit, el col·leccionista assegura que ja no tornarà a tenir tantes botelles però pot ser que “en continuï comprant algunes que m’agradin especialment” i a més afegeix que “estic molt tranquil” cedint part de la seua col·lecció a Lleida perquè sap “que la cuidaran molt bé”.

La col·lecció Aigües del món del Museu de l’Aigua va començar a gestar-se el 2004 i compta actualment amb un total de 2.934 ampolles procedents de 112 països i pot visitar-se gratuïtament totes les setmanes de dimarts a divendres de 10.00 hores a 14.00 i els dissabtes de 17.00 hores a 20.00.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Com veieu que 'Glovo' aterri a Lleida?

Carregant...
Load next