Patrocinador coreà de 150.000 € per al Lleida

J.C.M.C.
07-11-2018
  • Patrocinador coreà de 150.000 € per al Lleida

L’empresa coreana Alphaball.ai s’ha convertit en un dels principals patrocinadors del Lleida Esportiu, després de l’acord que han firmat les dos parts i que té una durada fins al 2020. Aquest acord de patrocini permetrà al club ingressar 150.000 euros anuals, segons van explicar fonts de l’entitat blava. La firma coreana se situa entre els cinc patrocinadors principals del club, que són, a més, JinJun Sports –el logotip del qual figura a la part davantera de la samarreta–, William Hill, Ramon Soler i Asisa.

Alphaball.ai tindrà presència a la part de darrere de la samarreta del Lleida, a més de figurar publicitàriament a la U televisiva del Camp d’Esports, a la sala de premsa Carmelo Moncayo i en diferents plafons publicitaris de l’estadi.

L’empresa Alphaball.ia, amb seu a Corea, arriba d’aquesta manera, de la mà del Lleida Esportiu, al mercat europeu, amb l’objectiu d’expandir la marca una vegada consolidats a Àsia.

Es tracta d’una empresa que es dedica principalment a l’anàlisi prèvia de partits de les principals lligues d’arreu del món, així com a la predicció de dades, gràcies al desenvolupament d’una intel·ligència artificial basada en el big data, que realitza previsions de resultats, mitjançant estadístiques, antecedents i el rendiment actual dels jugadors.

Alphaball.ai va ser la responsable de la recollida de dades personalitzades per a futbolistesi de la distribució per a les diferents seleccions–, durant el passat Mundial de Rússia, en què es va ocupar de les estadístiques dels seixanta-quatre partits que es van jugar.

La firma del contracte, segons va anunciar el club, va tenir lloc fa uns dies a Seül, entre el president del Lleida, Albert Esteve i el director executiu de la firma coreana, Js Park.

 
Comparteix

També t'interessarà

Enquesta