JOAN BOVÉ
08-04-2019
Actualitzat: 08-04-2019 9:57
  • Pau dóna un punt al Balaguer

El Balaguer va sumar un treballat punt contra el Muntanyesa (1-1), després d’igualar el gol inicial del conjunt visitant. Ambdós equips van oferir un entretingut partit de futbol en el qual hi va haver una part per a cada equip.

El primer temps va estar dominat pel Muntanyesa davant d’un Balaguer poc agressiu, incòmode al terreny de joc. Tot i així, cap dels dos equips va aconseguir culminar jugades d’atac amb perill. Els visitants es van mostrar una mica més incisius davant del porter Alfred, sempre segur sota pals. Al minut trenta arribava la primera acció destacada del partit. Després d’una gran intervenció del porter local arran d’un xut de Pedro, Omar va aprofitar el rebuig per inaugurar el marcador. S’arribava al descans amb 0-1 i amb domini visitant al camp.

Després del descans, els canvis que va realitzar el tècnic, Jose Gil, van donar el resultat esperat. L’entrada d’Isaac, que va tornar als terrenys de joc després de sis mesos lesionat, i de Jordana van aportar agressivitat al conjunt local. El Balaguer va començar a dominar el centre del camp, amb Mikel distribuint el joc i una defensa molt ben coberta capitanejada per Joan, molt segur darrere. Fruit d’aquesta agressivitat van arribar les oportunitats per al Balaguer a les botes de Mikel i Vendrell, però sense encert de cara al gol.

A falta de nou minuts per a la conclusió del partit, Samba va realitzar una internada quedant-se sol davant del porter Víctor, que va fer caure el jugador locat en l’un contra un quan ja encarava porteria. L’àrbitre va assenyalar la pena màxima i va amonestar el porter local amb targeta groga, davant la disconformitat del públic local. Pau es va encarregar de transformar el penal i situar l’empat al marcador (1-1).

Des d’aleshores, un incansable Balaguer va buscar el segon gol, estant més a prop del 2-1 que de la victòria visitant. El resultat no es va moure i el duel va acabar en taules en el marcador.

Al final, un punt per a cada un, en un partit que va acabar en camp visitant i amb la conformitat del Muntanyesa davant d’un gran partit de l’equip local. El Balaguer puntua després de perdre els set últims duels. D’aquesta forma, l’equip segueix cuer i condemnat al descens. El Balaguer suma 15 punts mentre que el Júpiter, conjunt que marca la permanència, té 31 punts.