Paula Juste suma la quarta medalla d’or a l’Estatal

REDACCIÓ
30-07-2018
Actualitzat: 30-07-2018 9:53
  • Paula Juste suma la quarta medalla d’or a l’Estatal

Paula Juste va sumar ahir la quarta medalla d’or als Campionats d’Espanya infantils de natació, que s’han disputat a Madrid, després d’imposar-se en els 400 lliures, amb un crono de 4:18.85. La representant del CN Lleida va tancar l’Estatal afegint aquest títol als de les proves de 400 i 200 estils i 200 papallona. Juste va conquerir ahir l’or malgrat que a les eliminatòries només va ser cinquena (4:29.82), i es va reservar per a una final en la qual va superar Claudia Espinosa (Gredos San Diego) i Ainhoa Campabadal (CN Caldes), que van ser plata i bronze, respectivament. Espinosa havia marcat el millor registre a les sèries eliminatòries, al davant de Campabadal, però tant una nadadora com l’altra es van veure superades per Paula Juste en la lluita per les medalles.

La quarta i darrera jornada a Madrid no va deixar cap finalista lleidatà, encara que hi va haver resultats destacats de tots els clubs participants. Laura Huguet, de l’Inef Lleida, es va quedar a les portes de la final dels 100 papallona al ser dotzena, amb un temps de 1:07.19, però no va arribar a la marca de 1:06.93. La nadadora lleidatana també va participar a les sèries eliminatòries de 50 lliures, on va ocupar el lloc 28, just darrere d’Aurembiaix Pifarré, del CEN Balaguer. Pifarré va ser la 27 amb un crono de 28.76, mentre que Huguet va marcar un 28.77. La nadadora del CEN Balaguer, al seu torn, també va estar a les sèries de 400 lliure, on va acabar al trentè lloc. En aquesta mateixa prova també van competir Mireia Gatnau, del CN Cervera, i Mireia Soldado, del CN Tàrrega. Gatnau va acabar al lloc 24, sent la millor representant de la natació lleidatana amb un crono de 4:45.80. Per la seua part, Soldado va finalitzar amb un temps de 4:54.69, firmant el lloc 52.

En categoria masculina, Òscar Díez no va aconseguir classificar-se per a una nova final en un gran campionat estatal. El nadador del CN Cervera va tancar la seua participació en el Campionat d’Espanya infantil aconseguint el vint-i-quatrè lloc a la prova dels 200 lliures, amb un crono de 2:00.99. Per la seua part, el seu company de club David Pedrós va ser el més ben classificat dels nadadors lleidatans, a l’acabar el vintè en la prova dels 200 braça. El representant del CN Cervera va fer un temps de 2:37.94, mentre que el pas a la final es va marcar als 2:35.30. Finalment, Marc Pons, del CN Lleida, va acabar just al darrere de Pedrós, al vint-i-unè lloc (2:37.94).