Perdonen un deute de 19.000 euros a una veïna de Lleida amb la Llei de Segona Oportunitat

REDACCIÓ
Publicat: 
27-05-2023
Actualitzat: 27-05-2023 17:58
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Perdonen un deute de 19.000 euros a una veïna de Lleida amb la Llei de Segona Oportunitat
    Peu de foto: 
    Imatge d'arxiu (Bergadà Asociados)

Repara tu Deuda Abogados, despatx d'advocats líder a Espanya en l'aplicació de la Llei de Segona Oportunitat, ha aconseguit una cancel·lació de deute a Lleida. Mitjançant la seva gestió el Jutjat de Primera Instància núm. 6 de Lleida ha dictat el benefici d'exoneració del passiu insatisfet en el cas d'una dona que havia acumulat un deute de 19.000 euros al qual no podia fer front.

Els advocats de Repara tu Deuda Abogados expliquen la història de la seva clienta: "la deutora es trobava en situació imminent d'insolvència atesa la impossibilitat d'assumir les seves obligacions dineràries. Va sol·licitar els préstecs per a les despeses ordinàries i, posteriorment, un familiar li va prestar diners per poder anar abonant les quotes. Tot i això, no va ser capaç de remuntar la situació, la qual se li va fer insostenible".

Els advocats també expliquen que són nombroses les persones que fan tot el possible abans de començar el procediment de la Llei de la Segona Oportunitat: "Moltes vegades acudeixen a aquest mecanisme una vegada que ho han intentat tot: nou finançament, reunificació de deutes, altre tipus d'acords amb bancs i financeres, familiars i amics, etc. Quan coneixen la llei, s'hi acullen com a mesura per cancel·lar els deutes que han contret i als quals no poden fer front".

Comparteix

També t'interessarà