Perdonen a un veí de Lleida un deute de 61.750 euros gràcies a la Llei de Segona Oportunitat

REDACCIÓ
27-11-2021
  • Perdonen a un veí de Lleida un deute de 61.750 euros gràcies a la Llei de Segona Oportunitat

Un veí de Lleida es va acollir a la Llei de Segona Oportunitat arran de trobar-se en una situació d'ofegament per un deute de 61.750 euros. Segons va explicar el bufet d'advocats 'Repara tu Deuda Abogados', l'home hauria entrat en aquesta situació arran de l'acumulació de préstecs que va demanar per poder pagar altres deutes. Finalment, aquest es va veure dintre d'un cercle viciós del qual no podia sortir i va buscar una solució amb aquesta empresa.

Després d'un llarg procés, la sentència del Jutjat de Primera Instància núm. 5 de Lleida va dictaminar que li concedia el Benefici d'Exoneració del Passiu Insatisfet, el que vol dir que l'home quedava lliure de tots els deutes contrets.

La Llei de Segona Oportunitat permet a les persones en situació de sobreendeutament puguin tenir accés a una segona oportunitat per a començar de nou amb més força. Per a això, és necessari que compleixin amb una sèrie de requisits com són haver actuat de bona fe, haver procurat un acord per al pagament a terminis de la quantitat deguda o que el deute no sigui superior als 5 milions d'euros.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Veuràs algun partit del Mundial de futbol de Qatar?