Pilar (Holanda): "Per mi els destins més idonis són els relacionats amb turisme interior"

REDACCIÓ | Laura Gómez
01-09-2020
  • Pilar (Holanda): "Per mi els destins més idonis són els relacionats amb turisme interior"
  • Pilar (Holanda): "Per mi els destins més idonis són els relacionats amb turisme interior"

Tens plans per aquests dies de vacances?

De moment no. Volem fer alguna cosa amb els pares però a causa dels rebrots ens volem esperar per fer alguna cosa més endavant.

Has hagut de canviar o cancel·lar alguna reserva, algun pla amb amics/parella per la situació de rebrots?

Sí. Cada estiu aprofitem per poder visitar a la família, que viu a Almeria (Andalusia), però a causa de la Covid-19, tenim por de desplaçar-nos i agafar-ho durant el viatge o fins i tot de transmetre-ho als nostres familiars.

Penses que les vacances es poden planejar igualment seguint les mesures de seguretat, malgrat tota la situació?

Jo crec que igualment no, ja que a causa de les mesures restrictives, a molts destins no es podran viatjar i moltes activitats no es podran fer.

Quins creus que són els destins més idonis per aquestes vacances?

Per mi els destins més idonis són els relacionats amb turisme interior, ja que a causa de la pandèmia s'ha vist molt afectada l'economia i que és arriscat viatjar a altres país i emportar-nos/portar el virus. A més, destins on es puguin respectar bé les distàncies de seguretat i que no es formin gaires aglomeracions, i evitar les zones on ara son focus de contagi.

Els teus plans -professionals i personals- han canviat dels últims tres mesos fins ara?

En tema personal, només ha canviat respecte que les vacances d'estiu organitzades amb la família s'han anul·lat a causa de la situació actual. Relacionat amb l'àmbit professional, tenia pensat fer pràctiques durant aquest any o trobar feina, però com he vist que la situació és molt complicada ara mateix trobar pràctiques i treball, he decidit fer un màster.

Ara mateix, quins són els teus projectes?

De moment tinc pensat estar a l'estiu a casa amb els meus pares i quan comenci el màster, que és més o menys per l'octubre i de moment ens han dit que serà presencial, aniré a viure a Barcelona.

Els teus plans -a futur o d'immediats- inclouen algun element que et faci sentir prop de casa (Lleida)?

Així com a futur pròxim si, ja que he estat sis mesos fora i ara em ve de gust estar a prop dels meus pares a causa d'aquests moments incerts que vivim perquè quan vaig estar a fora, vivia amb la preocupació constant que els hi passes alguna cosa als meus pares o amics i que no pogués estar al seu cantó.

Els teus projectes els has plantejat prop del territori lleidatà o amb un caire més internacional?

Els meus plans a curt termini, no els he plantejat al territori lleidatà, ja que el meu futur va relacionat cap a la biologia i indústria farmacèutica i a Lleida no hi ha gaires oportunitats en aquest sector, però si a prop, com es Barcelona. Si la situació millora, sí que m'agradaria tornar a marxar a fora, com per exemple a Suïssa, per poder créixer professionalment.

Has tornat a Lleida o encara continues fora?

Vaig tornar a Bellpuig el 13 d'agost amb 3 amigues que vaig fer allà i eren de Barcelona, ja que era quan s'acabava el contracte de la residència aquell dia i no podíem estar més dies, però vam tenir problemes, ja que ens van cancel·lar el vol dies abans i vam haver d'esperar al fet que ens donessin un altre. Però per sort, vam poder volar el dia que volíem i com ho teníem previst anar

Et quedaràs per les nostres terres lleidatanes o tornaràs a marxar?

Quan comenci el màster aniré a Barcelona però a l'estiu em quedaré per terres lleidatanes gaudint dels meus pares i amics, però sempre respectant les mesures.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta