Plata preolímpica per a Vilarrubla

REDACCIÓ
28-10-2019
  • Plata preolímpica per a Vilarrubla

La lleidatana Núria Vilarrubla es va penjar ahir la medalla de plata de C1 a l’última jornada del preolímpic disputat al canal nipó de Kasai Rinkai, que l’any que ve allotjarà la competició de piragüisme d’eslàlom dels Jocs Olímpics de Tòquio. La jornada va ser redona per a l’equip estatal, ja que el segovià David Llorente va aconseguir l’or en K1, empatat amb l’alemany Hannes Aignner. A més d’aquests dos podis, Ander Elosegi va quedar sisè en C1 i Maialen Chourraut, setena en K1.

Vilarrubla tanca el 2019 amb un altre podi al guanyar la Copa NHK, la primera competició oficial disputada la setmana passada en aquest mateix canal de Tòquio, així com la medalla mundial per equips en C1 juntament amb Klara Olazabal i Ainhoa Lameir al Mundial de la Seu i la seua victòria a la Copa del Món de Markkleeberg.

El lleidatà Guillermo Diez-Canedo, seleccionador d’eslàlom, va explicar que els bons resultats “sempre animen i ajuden”, encara que va advertir que “l’important” en aquesta competició “és la informació recollida de cara als Jocs Olímpics”.

“Sempre és un bon sabor de boca que puguem guanyar medalles quan competim a casa, com va passar aquest mes de setembre al Mundial, com aconseguir-les en el futur canal olímpic de Tòquio, de manera que estem contents per les dos coses”, va indicar.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Estàs a favor de l'ajornament de les eleccions catalanes al maig?