Ple absolut en la segona edició del festival Minúscul de Mollerussa

REDACCIÓ
Publicat: 
25-08-2023
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Ple absolut en la segona edició del festival Minúscul de Mollerussa
    Peu de foto: 
    Foto: Pep Marco

L’espectacle Els homes que parlen sols ha posat aquest dijous punt final al cicle de concerts celebrat al pati de Cal Jacques


El festival Minúscul de Mollerussa tancava la seva segona edició aquest passat dijous 24 d’agost amb l’espectacle Els homes que parlen sols del cantautor Guillem Ramisa i l’humorista i poeta Godai García. A l’igual que en els tres concerts anteriors —Xarim Aresté, Anna Andreu i Abril— un centenar de persones es van aplegar al pati de Cal Jacques a gaudir de la proposta cultural, acompanyats de Cerveses Ponent, que s’han encarregat de maridar els concerts amb cervesa artesana.

En aquesta segona edició, s’havia ampliat la durada del festival amb un concert més respecte el 2022 i s’havia fet una aposta ambiciosa en la programació artística per tal de consolidar la proposta al territori. En aquest sentit, l’organització valora positivament la resposta del públic i ja treballa en una tercera edició de cara al 2024.

El festival Minúscul és una iniciativa de l’Associació Produccions Minúscules i que compta amb el suport de l’Ajuntament de Mollerussa, Molnar Fruits, Capdevila Loft, Prefabricats Pujol i Romà Infraestructures i Serveis.

Comparteix

També t'interessarà