Poema simfònic de Salvador Brotons al Festival de Pasqua

REDACCIÓ
17-04-2019
  • Poema simfònic de Salvador Brotons al Festival de Pasqua

Les activitats del segon cap de setmana del Festival de Pasqua de Cervera s’inicien demà dijous 18 amb el plat fort d’aquesta edició. Es tracta de l’estrena del poema simfònic 660 anys, una producció del compositor Salvador Brotons, padrí del Festival d’aquest any. L’obra, un homenatge a Cervera Capital de la Cultura Catalana 2019, és una composició per a copla i percussió, que estrenarà la Cobla Mediterrània en un concert a les 21.00 al Paranimf de la Universitat de Cervera. La vetllada inclourà l’estrena de l’obra Per tu, Catalunya, del mateix Brotons, i es completarà amb la interpretació de grans obres simfòniques.

Divendres serà el torn de la música barroca. A partir de les 11.30 a la Casa Duran i Sanpere, el violoncel·lista Guillermo Turina i la clavecinista Eva del Campo recordaran la figura i obra d’un referent de l’època, Pau Vidal. El mateix dia a les 21 hores, la Coral Sant Jordi oferirà un recital de música vocal basat en cançons tradicionals i contemporànies.

El plat fort de dissabte serà el recital de piano solo de l’improvisador Marco Mezquida, a les 22.00 a l’Auditori Municipal, i diumenge serà el torn del distingit organista Joan Seguí (Premi Primer Palau i Catalunya Música), que tocarà l’orgue de Francesco Teppati a l’església de Sant Agustí.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Carregant...
Load next