Pol - Liverpool (Regne Unit): "Les vacances es poden planejar igualment, però s'han de tenir en compte molts factors abans de triar la destinació"

REDACCIÓ | Laura Gómez
01-09-2020
  • Pol - Regne Unit: "Les vacances es poden planejar igualment, però s'han de tenir en compte molts factors abans de triar la destinació"
  • Pol - Liverpool (Regne Unit): "Les vacances es poden planejar igualment, però s'han de tenir en compte molts factors abans de triar la destinació"

Tens plans per aquests dies de vacances?

Per ara no, ja que estic treballant i fent pràctiques. Tot i que havia estat pensant anat a algun lloc a principis d'aquest mes.

Has hagut de canviar o cancel·lar alguna reserva, algun pla amb amics/parella per la situació de rebrots?

Més o menys, ja que cada any anem de viatge amb la colla per Europa, i aquest any hem decidit quedar-nos per Catalunya (si finalment fem alguna cosa).

Penses que les vacances es poden planejar igualment seguint les mesures de seguretat, malgrat tota la situació?

Es poden planejar igualment, però s'han de tenir en compte molts factors abans de triar la destinació i que abans no feia falta considerar (confinament a l'arribada, proves PCR, etc.)

Quins creus que són els destins més idonis per aquestes vacances?

Com he dit abans, crec que l'opció més viable és no moure'ns de Catalunya. Donada la situació en la qual ens trobem a escala mundial, no crec que sigui un any per viatjar, sinó més aviat de fer escapades de cap de setmana sense anar gaire lluny de casa.

Els teus plans -professionals i personals- han canviat dels últims tres mesos fins ara?

Una mica, fa uns mesos, quan em vaig veure obligat a tornar cap aquí al març, la meva idea era tornar cap a Liverpool a mitjans d'estiu, però més tard vaig veure que no era possible. A més a més, ara la universitat ha endarrerit l'inici de semestre dues setmanes, fins a principis d'octubre, ja que un cop arribes al Regne Unit des d'Espanya, estàs obligat a catorze dies de quarantena obligatòria.

Ara mateix, quins són els teus projectes?

Per ara, poder tornar a Liverpool i a la Universitat. També poder treballar amb una feina a temps parcial com ja feia l'any passat, tot i que aquest any ho vec una mica més complicat.

Els teus plans -a futur o d'immediats- inclouen algun element que et faci sentir prop de casa (Lleida)?

Més aviat, al contrari. Aquí la carrera dura tres anys, però et donen l'opció de treballar durant el tercer any i així acabar la carrera amb quatre anys però amb un any d'experiència. La meva idea, doncs, seria poder anar a treballar a un altre país durant aquest tercer any (o si no quedar-me al Regne Unit).

Els teus projectes els has plantejat prop del territori lleidatà o amb un caire més internacional?

Són més aviat internacional. Encara que un cop hagi acabat la carrera, decidiré cap on tiro, per què ara encara no sé el que em trobaré.

Has tornat a Lleida o encara continues fora?

Vaig tornar a Lleida al març

Et quedaràs per les nostres terres lleidatanes o tornaràs a marxar?

Tornaré a marxar a finals de setembre, però per Nadal i a l'estiu tornaré!

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Veuràs algun partit del Mundial de futbol de Qatar?