Polèmica per l'increment "abusiu" de les tàrifes del pàrquing de l'Arnau de Vilanova

ACN
09-12-2020
  • Polèmica per l'increment "abusiu" de les tàrifes del pàrquing de l'Arnau de Vilanova
    Peu de foto: 
    Foto Miquel de Santiago
  • Polèmica per l'increment "abusiu" de les tàrifes del pàrquing de l'Arnau de Vilanova
    Peu de foto: 
    Foto Miquel de Santiago

La UGT ha denunciat que el pàrquing de l'Hospital Arnau de Vilanova de Lleida incrementarà de forma "abusiva" les tarifes. El sindicat argumenta que els treballadors paguen poc més de 20 euros al mes pel torn de matí, tarda o nit. Amb el canvi de tarifes, el personal es veurà obligat a pagar un abonament de 45 euros. És per això que la plantilla reclama "no ser ostatges de les negociacions entre el CatSalut i l'empresa Continental Parking S.L.". Per aquest motiu "exigeixen una solució ràpida". UGT ha infirmat que l'increment econòmic, que es preveu que entri en vigor a partir del mes de gener de 2021, preveu tarifes de quasi el doble de les actuals en alguns casos, i inclús de més del doble depenent del torn. 

Des de la UGT-Terres de Lleida han denunciat que la plantilla de l'Hospital Arnau de Vilanova "se sent desemparada per part del CatSalut", que és qui va negociar el conveni amb l'empresa concessionària.

Els treballadors i treballadores del centre hospitalari s'han assabentat d'aquest canvi de tarifes a través de comunicacions rebudes via correu postal o e-mail. Una modificació que rebutgen totalment i que exigeixen sigui reconsiderada.

El sindicat recorda que aquesta modificació de les tarifes del pàrquing també afecta els treballadors de l'empresa pública Gestió de Serveis Sanitaris (GSS) que van a treballar a l'Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta