Pont de Suert condemna l'intent d'assassinat d'una dona per part de la seva exparella

REDACCIÓ / ACN
Publicat: 
20-06-2023
Actualitzat: 20-06-2023 11:59
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Pont de Suert condemna l'intent d'assassinat d'una dona per part de la seva exparella
    Peu de foto: 
    Ajuntament del Pont de Suert

L'Ajuntament del Pont de Suert ha condemnat "fermament qualsevol manifestació d'actes de violència de gènere", en referència a l'intent d'assassinat d'una dona per part de la seva exparella amb una destral davant de la seva filla de sis anys aquest dissabte. L'alcaldessa del municipi, Iolanda Ferran, ja es va posar en contacte amb la família el cap de setmana per expressar el seu suport i posar-se a la seva disposició per tot allò que puguin necessitar. Des de l'Ajuntament es reafirmen amb "el compromís de treballar activament per erradicar la violència de gènere", mitjançant la implementació de polítiques efectives i l'educació en valors d'igualtat i respecte.

Detingut per intentar matar la seva exdona a cops de destral a Pont de Suert
Peu de foto: 
Imatge d'arxiu (Miquel de Santiago)

Des de l'Ajuntament del Pont de Suert insten la ciutadania a denunciar qualsevol situació de violència de gènere i demanen a tothom que "acompanyi les víctimes en aquest camí cap a la llibertat i la seguretat".

El comunicat emès pel consistori conclou que "la violència masclista és una realitat inacceptable que vulnera els drets fonamentals de les persones". 

Comparteix

També t'interessarà