⏯️ Port Ainé estrena la temporada amb tres pistes obertes i confia ampliar el domini esquiable progressivament

REDACCIÓ - ACN
Publicat: 
06-12-2023
Actualitzat: 06-12-2023 7:00
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • ⏯️ Port Ainé estrena la temporada amb tres pistes obertes i confia ampliar el domini esquiable progressivament
    Peu de foto: 
    Foto: Marta Lluvich (ACN)

Els primers esquiadors ja han pogut fer descensos acompanyats de sol i bones temperatures


L'estació d'esquí de Port Ainé, al Pallars Sobirà, ha estrenat la temporada aquest dimarts amb l'obertura de tres pistes i dues cintes de debutants. La metereologia ha acompanyat als primers esquiadors que han gaudit de sol i bones temperatures. Gemma Tost, directora comercial de Port Ainé, ha dit que confien anar obrint la resta de pistes progressivament durant la setmana si les condicions metereològiques i d'innivació ho permeten. Pel que fa a la resta d'estacions d'esquí de Ferrocarrils de la Generalitat (FGC) també han obert aquest dimarts, excepte l'estació de Vallter que ho farà dimecres.

Tot i les bones condicions meteorològiques per la pràctica de l'esquí no han estat gaires els esquiadors que aquest dimarts han estrenat la temporada a Port Ainé. Aquest primer dia serveix per posar l'estació a punt i comprovar que tot funciona correctament.

Tost ha dit que demà sí que esperen més afluència d'esquiadors i confien que diumenge es pugui fer un bon balanç del pont de la Puríssima.

Les primeres estacions de FGC a obrir el seu domini esquiable han estat La Molina, Port Ainé Espot, Boí Taüll i Vall de Núria. Aquest primer dia d'esquí tots els complexos ho han fet amb tarifes reduïdes que han oscil·lat entre els 31,50 (vall de Núria) i els 6 euros (Boí Taüll).

Comparteix

També t'interessarà