Port del Comte dobla l’àrea esquiable gràcies a la producció de neu artificial

M. CODINAS
16-01-2020
  • Port del Comte dobla l’àrea esquiable gràcies a la producció de neu artificial

L’estació d’esquí de Port del Comte, al Solsonès, va obrir dimarts el telecadira del sector Sucre i va passar dels 11 quilòmetres oberts als 22 dels 50 que té el seu domini esquiable. L’anticicló d’aquest hivern, a més de la important pluja que va tenir lloc a les portes de Nadal, van fer perillar la temporada, ja que només estaven obertes les zones de Prat Donadó i el telecadira Querol amb la pista Rasa Coma, i el sector Estivella els caps de setmana.

Afortunadament, les baixes temperatures d’aquests últims dies han permès innivar bona part de les pistes del sector Sucre amb canons, que s’ha traduït en l’obertura de les pistes Drecera, Pleta, Rasa Bòfia, Llop, Obaga i Coma Marrans. Totes són accessibles des del telecadira Sucre. De la mateixa manera, a la base de l’estació estan obertes les zones tubbies i de trineus, les pistes i remuntadors de debutants i el telecadira Querol amb la pista Rasa Coma.

Fonts de l’estació asseguren que les condicions meteorològiques per als pròxims dies seran les adequades per seguir innivant les pistes amb neu artificial produïda per canons i confien a poder obrir més quilòmetres de l’estació, cosa que atraurà més esquiadors i ajudarà a salvar la temporada.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Creus que és adequat que els nens i nenes facin activitats extraescolars aquest curs?