Premi de les federacions a Esport Femení Lleida

REDACCIÓN
10-03-2020
  • Premi de les federacions a Esport Femení Lleida

La Unió de Federacions Esportives Catalanes va entregar ahir a l’Associació Esport Femení Lleida el premi UFEC 2020 per la Igualtat en l’Esport. En aquesta segona edició del certamen es va reconèixer l’associació lleidatana “per la seua lluita per la igualtat, la visibilització i inclusió en l’esport de nenes, joves, dones esportistes i dones que treballen per i per a l’esport, sigui femení o masculí i amb diversitat funcional”, segons resava el comunicat emès per l’UFEC.

El president que agrupa les federacions catalanes, Gerard Esteva, va destacar “el ferm compromís de l’entitat per fer dels valors feministes un actiu del sector esportiu”.

A l’acte va assistir un nombrós grup d’Esport Femení Lleida encapçalat per la presidenta, que és a més atleta, Eva Ribalta, que va mostrar “gran alegria pel premi” i va dir que “pas a pas” van aconseguint donar més visibilitat i presència a l’esport femení en tots els àmbits de la societat.

Durant l’acte a la seu de l’UFEC va tenir lloc una sessió formativa titulada Lideratge en femení, dirigida a directives i professionals d’entitats esportives i emmarcada dins dels actes del Dia de la Dona. La sessió la va impartir Noèlia Hurtado, especialista en consultoria estratègica.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

L'obertura del turisme estranger al juliol et sembla...

Carregant...
Load next