Presenten el calendari solidari dels Bombers

REDACCIÓ
01-12-2019
  • Presenten el calendari solidari dels Bombers

La novena edició del calendari solidari Bombers amb Causa es va presentar ahir a Andorra. Per a l’any 2020 ha reunit nens i nenes atesos a l’hospital Sant Joan de Déu de Lleida i el de Barcelona amb bombers i bomberes dels parcs de tot Catalunya i ha tingut com a fil argumental els vehicles de Bombers.

Els nens i professionals de la fotografia van compartir tretze jornades especials que van tenir d’escenari llocs com Andorra, Barcelona, Gironella, la Seu d’Urgell, Lleida, Llers, Olot, Santa Maria de Palautordera, Tremp, Vielha i Vilanova i la Geltrú gràcies a la implicació dels Bombers de la Generalitat de Catalunya, Bombers de Barcelona, Bombers d’Andorra i, per primera vegada, els Pompièrs d’Aran.

Els fons recaptats en les primeres edicions van permetre crear la beca d’investigació Bombers amb Causa, que s’atorga per concurs entre els investigadors de l’hospital Sant Joan de Déu, sota un jurat d’experts científics interns i externs a la institució. A partir del calendari del 2018, a la beca per a investigació es va sumar una partida que va destinada a projectes socials d’atenció a la infantesa en risc atesa als centres Sant Joan de Déu de Catalunya. A dia d’avui, s’ha recaptat un total de 434.691 euros.

Alguns dels fotògrafs que hi han participat són Lleonard Delshams, Maricel Blanch i Xavier Bertral.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta