Primavera Wine: torna el festival del vi de Ponent a Artesa de Segre

REDACCIÓ / Lourdes Farré
Publicat: 
08-04-2024
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Primavera Wine: torna el festival del vi de Ponent a Artesa de Segre
    Peu de foto: 
    Imatge d'arxiu del Primavera Wine

El 4 de maig de 2024, Artesa de Segre acollirà la segona edició del festival de vi de Ponent, conegut com a Primavera Wine. Aquesta innovadora proposta, creada per Desidium Events, una agència d'esdeveniments amb un enfocament fresc i orientat a les noves generacions, busca establir una connexió única amb el públic, oferint una experiència vibrant i enriquidora.

Més que un simple festival, Primavera Wine pretén ser una plataforma per apropar les persones joves al món del vi local i al valor que aporta a la societat i al medi ambient. Per aconseguir aquest objectiu, el programa inclou la participació de reconegudes personalitats del sector del vi i la gastronomia, com ara David Seijas i Eric Lahuerta, entre altres.

A més de promoure la cultura del vi, el festival té com a missió impulsar l'economia local d'Artesa de Segre, una població que ha vist reduïda la seva afluència de visitants a causa de diverses circumstàncies. Amb aquest propòsit, Primavera Wine s'ha convertit en una oportunitat per revitalitzar els negocis locals i donar un nou impuls al teixit comercial del municipi.

El programa del festival inclou una activitat innovadora anomenada Wine Games, que es durà a terme a la tarda. En aquesta activitat, els assistents tindran l'oportunitat de degustar una àmplia varietat de vins procedents dels diferents cellers participants, més de 15 en total, tot sota la guia experta de David Seijas. Amb aquesta proposta, Primavera Wine promet una experiència única i inoblidable per a tots els amants del vi i la gastronomia.

Comparteix

També t'interessarà